Alliance Optikk Tiller
Meny

Alliance Optikk Tiller

Ivar Lykkes veg 2

7075   Trondheim

  72 88 00 90

  tiller@allianceoptikk.no

Åpningstider

Man-fre: 09:00-20:00
Lørdag: 09:00-18:00

Alliance Optikk Tiller er en av butikkene i Alliance Optikk-kjeden, og vi holder til på StorMsenteret på Tiller. Alliance Optikk er en norsk optikerkjede med 80 butikker rundt om i landet, som startet opp for 15 år siden. Alliance Optikk Tiller er den første butikken i Trondheim, og med 3 andre i Trøndelag fylke.

Vi på Alliance Optikk Tiller har optikere med stor kompetanse og over 20 års erfaring. Butikken er godt utstyrt med toppmoderne instrumenter, slik at din øyehelse blir godt ivaretatt.

Med vårt store og flotte utvalg av innfatninger så finner vi brillen som kler deg og som du vil trives med. Vi har et variert utvalg av solbriller, både til barn og voksne. Noen av merkene vi fører er Røst, Johaug, Vendela, Tom Ford, Jean Paul, Oakley og Ray-Ban.

Vi har kjente og solide glassleverandører som Hoya, Essilor og Zeiss. I tillegg til briller så kan vi tilpasse kontaktlinser, noe som vil gi deg frihet i utedørsaktiviteter.

I butikken hos oss er det god atmosfære og du vil føle at du blir godt ivaretatt av både optikere og optikerassistenter. Vi er opptatt av å gi kunden det lille ekstra. Vi har også et godt utstyrt verksted der vi kan justere og reparere din brille, og i tillegg kan vi lage enstyrkebriller på dagen da vi har et stort glasslager.

Vi leverer også vernebriller med styrker for de bedrifter som har et krav til dette.